8 comentarii la “tu ai oameni de cacat in jurul tau?

  1. mare adevar Dorule, mare! suntem inconjurati de oameni falsi, si muuulta minciuna. foarte trist si totusi foarte adevarat, dar mai devreme sau mai tarziu invatam, si gasim acul pt cojocul lor. este absolut necesar, daca vrem sa facem ceva cu viata noastra. si stii ce ma doare pe mine cel mai tare? faptul k multi se dau drept prieteni! si cand descoperi adevarata lor fata, deja ti’ai luat sutu’n ….. si treci peste k n’ai de ales…da doare!

      • adevarat din nou. am ajuns si eu la aceeasi concluzie dupa muulte sperante spulberate… da ce sa’i faci, cik omu nu se invatza decat pe pielea lui. sa speram totusi k nu va mai fi cazu’ si pe viitor. si ar trebui sa luam in calcul zicala aia: ” Cine s’a ars cu ciorba, sufla si’n iaurt.” si sa suflam in el, firar el d iaurt, k in ultima vreme si cu ala ne frigem.

  2. a.. si am uitat sa’ti raspund la intrebare: DA! din pacate da, am astfel de oameni in jurul meu, dar am sa’ti ascult sfatul!

  3. trist dar adevarat…am patit-o de multe ori si eu…prietenii poarta mereu o masca doar ca sa iti afle secretele si nu numai..apoi asa-zisi prieteni iti afla slabiciunile si te ataca atunci cand te astepti mai putin…imi place ca esti direct…chiar foarte direct…sincer in ziua de azi nici nu stii in cine sa mai ai incredere…nu mai stii care ti-e prieten …sau care ti-e dusman…raspunsul cred ca il reflecta expresia ”Cel mai bun prieten..cel mai rau dusman”….in ziua de azi..eu am ajuns la concluzia ca nici in umbra ta nu poti mai avea incredere…cred ca cel mai bun si de incredere prieten este Dumnezeu..doar El te vegheaza mereu de undeva si te indruma cum sa ii eviti pe cei ”falsi”…
    p.s:daca le-am raspunde celor mentionati de tine mai sus..cu aceiasi moneda….nu cred ca am rezolva ceva..pentru ca am deveni ca ei..asa mai bine..PUNEM STOP!

  4. iar despre Perfectiunea pe care ei cred ca o vor atinge..sau cred ca au atins-o deja…este o concluzie foarte proasta…pentru ca perfectiunea nu poate fi atinsa de nimeni..”nimeni nu-i perfect”…..si inca ceva…cred ca totul porneste de la conducere..de acolo a pornit contaminarea…pentru ca si de acolo primim fel de fel de ”pastile de prostie”…daca ar fi sa incepem sa ii distrugem pe ”oamenii de cacat” [ca sa te citez]..ar fi bine sa incepem cu ei…apoi sa continuam cu ceilalti..parerea mea…

  5. Foarte adevarat…din pacate cunosc foarte putini oameni de calitate pana in prezent..si ca sa alegi oameni..pfff…numai gandul asta e trist..trebuie sa alegi cam pe tot parcursul vietii…si foarte greu iti dai seama de caracterul unui om..daca e de cacat sau nu..sper sa mai rezist asa..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s