4 comentarii la “e ca la noi, da’, ne-am combecuit !

  1. ” chiar credeti ca publicul discuta la bere despre concepte de comedie, despre mesajele comediantilor si despre tehnica lor de a scuipa glume…” DA! Publicul chiar discuta la bere despre asa ceva, cel putin in grupul meu de prieteni, la o ieseala, e certitudine; cine stie ceva nou despre urmatorul show, cat mai este pana la urmatorul show, cine mai vine pe langa „clientii fideli” etc. Concluzia: faceti bn si miscati loganelu’ de turneu spre Oradea k lumea va asteapta 🙂

  2. venim la oradea cu cea mai mare placere. totusi, eu cred ca cel mai important la un show de comedie e sa se rada cat mai mult. sa ai un lpm (laughs per minute cum spun americanii) cat mai bun. dak poti sa ai un lpm ridicat si sa ai si un mesaj consistent, esti foarte tare. dar, dak ai doar mesaj si lumea nu rade..nu mai e show de comedie..e seminar, simpozon, conferinta de-a lu’ mark twain..orice altceva.
    la spitalu’ 9, mesajul si conceptul de baza e simplu si e unul singur: „sa gasesti o cale sa iei in ras tot ce ti se intampla, ca in felu’ asta vei trece mai usor prin toate”. sloganul cu „absenta rasului dauneaza grav sanatatii” poate fi luat si ca atare. e demonstrata stiintific, cred ca am mai scris despre asta.
    pe mine ma deranjeaza ca din comediantii care au parut in ultimul timp, o buna, buna parte mai mult vorbesc decat fac glume. ei stiu teoria perfect, dar ii falimenteaza la propriu practica. bineinteles ca sunt si oameni super talentati, nu e doar spitalu’ 9 in lume. noi doar avem cel mai mare nr de fani care vin la spectacole:))

  3. e adevarat, cel mai important lucru la un show de comedie e rasul. nu iti fi doar voi p lume da la noi cel putin, sunteti cei mai buni, therefore, „…avem cel mai mare nr de fani care vin la spectacole”; cat despre lpm, la voi e bun, e f bun; si asta reiese clar din numarul de fani si din fiecare val rasete si aplauze pe care le primiti dupa o gluma inteleasa de toata lumea – aici intra cam tot ce se petrece intr’un show spitalu’ 9, fiindca faceti voi cum faceti si le suciti si rasuciti glumele astfel incat tot omu sa le priceapa, inclusiv pe cele cu bataie lunga. So, keep up the good work, and you guys will never ran out of fans 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s