oferta baluri boboci 2013 – prezentare, sunet, show si dj

pana la noi reglementari, comunicam tarii ca si in aceasta toamna, vom onora comenzi pentru baluri de boboci la facultati, licee si azile de batrani. show-ul (cu sau fara prezentarea intregului eveniment), cuprinde, in functie de cerinte, stand-up comedy, parodii muzicale sau pantomime (toate in varianta cenzurata, cu viza de la cna, sa nu va impuste profii dupa show). la dorinta organizatorilor, putem aduce orice artist din lume, mai putin restul tarilor in afara de romania.

la nici un eveniment nu ar trebuie sa lipseasca umorul, asa ca va asteptam cu orice detalii la 0766 699 447.

banuim ca nu aveti pe acasa nici boxe si subwoofere de cateva mii de wati, lumini, masini de fum, stative, microfoane sau jerbe reci sau calde de artificii si nici dj profesionist, asa ca… vi le oferim tot noi:)

34 comentarii la “oferta baluri boboci 2013 – prezentare, sunet, show si dj

  1. Buna,
    Am o cafenea/pub in Piatra Neamt si as vrea sa stiu cum putem pune bazele unei colaborari.

    Best regards,
    Gabi Hurjui
    Antique PUB
    Piatra Neamt

    • pentru?????????? colajul respectiv este…cum sa-ti zic eu….cam cu ce ne castigam noi painea….si poate fi folosit doar de noi. in rest, se numeste furt. banuiesc ca a fost o gluma si nu ai de cand sa folosesti respectivele idei la vreun bal sau alta activitate. apreciez ca ti-a placut momentul, dar…sper ca ne intelegi si u pe noi

Lasă un comentariu